top of page
flags_edited_edited.png
flags.JPG

Anchor 1
DELICTASE_LOGO.png

Oral Drops

Delictase - Natural Product-02.png

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 89032/07-09-2020
(Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης).

3D_Delictase_Box-Bottle%20(1)_edited.png

What is Delictase?

Delictase is a food supplement with lactase, the enzyme necessary for the break down and absorption of lactose and under normal circumstances exists in the small intenstine

 

The inability to break down lactose - due to the reduced production of lactase - causes the release of gases causing pain, abnominal bloating and diarrhea, known as "osmotic diarrhea".

Delictase is suitable for all situations of inability to absorbe lactose, following always the instructions of our doctor or pharmasist.

 • Τι είναι η Λακτάση;
  Η λακτάση αποτελεί ένζυμο το οποίο βρίσκεται στις λάχνες του λεπτού εντέρου. Μοναδικός ρόλος της λακτάσης είναι η διάσπαση της λακτόζης σε δύο επιμέρους σάκχαρα, τη γλυκόζη και τη γαλακτόζη, ώστε να μπορεί να απορροφηθεί από τον ανθρώπινο οργανισμό.
 • Ποια είναι τα συστατικά του Delictase;
  Το Delictase περιέχει μόνο λακτάση, νερό και γλυκερίνη (ως σταθεροποιητή).
 • Πως μπορεί να βοηθήσει το Delictase το μωρό ή το παιδί μου;
  Το Delictase ενδείκνυται σε περιστατικά δυσαπορρόφησης της λακτόζης. Οι βρεφικοί κολικοί και οι γαστρεντερίτιδες/διάρροιες αποτελούν τέτοια περιστατικά. Αναφορικά με τους βρεφικούς κολικούς, μία από τις συχνότερες αιτίες είναι η παροδική δυσανεξία στη λακτόζη λόγω της ανεπαρκούς παραγωγής λακτάσης στα βρέφη κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους. Όσον αφορά τις γαστρεντερίτιδες/διάρροιες, κατά τη διάρκειά τους προκαλείται σταδιακή καταστροφή των εντερικών λαχνών, και επομένως της λακτάσης, με αποτέλεσμα τη δυσανεξία στη λακτόζη. Το Delictase, παρέχοντας την απαραίτητη ποσότητα λακτάσης, βοηθάει στη διάσπαση και απορρόφηση της λακτόζης και, ακολούθως, στη διακοπή τόσο των βρεφικών κολικών όσο και των διαρροιών!
 • Πόσο γρήγορα δρα το Delictase;
  Το Delictase έχει άμεσο αποτέλεσμα καθώς δρα απευθείας στην αιτία τόσο των κολικών όσο και των διαρροιών. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να δείτε σημαντική βελτίωση ήδη από το πρώτο 48ωρο ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Αν ωστόσο δεν δείτε αυτό το αποτέλεσμα, μη σταματάτε τη χορήγηση του Delictase, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη ενός ειδικού, καθώς ενδέχεται το μωρό/παιδί να χρειάζεται είτε περισσότερο χρόνο είτε μεγαλύτερη ποσότητα λακτάσης. Μη ξεχνάμε ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!!
 • Είναι ασφαλές το Delictase;
  Το Delictase είναι απολύτως ασφαλές για χρήση από τη γέννηση. Αποτελεί ένα φυσικό προϊόν χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες καθώς δεν περιέχει φάρμακα, χρωστικές ή συντηρητικά. Επίσης, το Delictase παρασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων (GMPs - Good Manufacturing Practices), είναι εγκεκριμένο προϊόν από την Ε.Ε. και έχει Αριθμό Γνωστοποίησης από τον ΕΟΦ (89032/07-09-2020) στην Ελλάδα. **Εάν ωστόσο παρατηρήσετε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια, ενημερώστε άμεσα τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.
 • Πρέπει να χρησιμοποιώ το Delictase καθημερινά;
  Ναι, το Delictase θα πρέπει να χορηγείται καθημερινά ΠΡΙΝ από κάθε γεύμα με γαλακτοκομικά ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.
 • Τι γίνεται αν μου πέσουν παραπάνω σταγόνες Delictase;
  Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε! Το Delictase είναι εξαιρετικά ασφαλές καθώς περιέχει λακτάση, ένζυμο το οποίο υπό φυσιολογικές συνθήκες βρίσκεται στο λεπτό έντερο του ανθρώπου. Ωστόσο, καλό είναι να επικοινωνήσετε με τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Συνιστάται να είμαστε πάντα προσεκτικοί κατά τη χορήγηση οποιουδήποτε προϊόντος και να μην υπερβαίνουμε την ημερήσια συνιστώμενη δόση.
 • Τι γίνεται αν παραλείψω να δώσω το Delictase;
  Καλό είναι να μην παραλείπονται οι δόσεις. Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να χορηγήσετε το Delictase εκ των υστέρων, δηλαδή μετά το γεύμα, και δεν χρειάζεται να διπλασιάσετε την επόμενη δόση ώστε να αναπληρώσετε την παραληφθείσα δόση. Απλά συνεχίστε κανονικά τη χορήγηση του Delictase ΠΡΙΝ από κάθε γεύμα.
 • Μπορώ να ρίξω το Delictase στο γάλα;
  Φυσικά! Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αναμείξετε το Delictase με γάλα, απλά βεβαιωθείτε ότι το γάλα είναι χλιαρό ή σε θερμοκρασία δωματίου. Ωστόσο, προτείνεται η χορήγηση του Delictase απευθείας στο στόμα ή σε αποστειρωμένο κουτάλι.
 • Τι γίνεται αν δεν σταματήσουν οι κολικοί με τη χορήγηση του Delictase;
  Παρόλο που είναι εξαιρετικά σπάνιο, όπως όλα τα προϊόντα έτσι και το Delictase ενδέχεται να μην έχει σε όλους το ίδιο αποτέλεσμα. Αρχικά βεβαιωθείτε ότι η δοσολογία και ο τρόπος χορήγησης είναι οι ενδεδειγμένοι. Ακολούθως επικοινωνήστε με τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας καθώς ενδέχεται το μωρό/ παιδί να χρειάζεται είτε περισσότερο χρόνο είτε μεγαλύτερη ποσότητα λακτάσης. Μη ξεχνάμε ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!!
 • Μπορώ να δίνω το Delictase μαζί με άλλα προϊόντα ή φάρμακα;
  Φυσικά! Το Delictase δεν αλληλεπιδρά με κανένα άλλο προϊόν ή φάρμακο. Συνιστάται να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.
 • Μπορεί να βοηθήσει το Delictase αν το μωρό μου έχει αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος;
  Η αλλεργία στη πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα που χρήζει ειδικής αντιμετώπισης. Το Delictase δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα σε περίπτωση αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος καθώς ρόλος του είναι η διάσπαση της λακτόζης - η οποία είναι υδατάνθρακας. Ωστόσο, η αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος προκαλεί πολλές φορές παροδική δυσανεξία στη λακτόζη και επομένως το Delictase μπορεί να βοηθήσει στη απορρόφησή της. Συνιστάται να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.
 • Πως αποθηκεύω το Delictase;
  Το Delictase θα πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, στην αρχική του συσκευασία, μακριά από το φως και σε θερμοκρασία 15 - 25οC (εκτός ψυγείου ακόμη και μετά το άνοιγμα). Επίσης, θα πρέπει να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
 • Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Delictase;
  Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε το Delictase μερικοί από τους οποίους είναι: ασφαλές από τη γέννηση, ενισχύει τη συνέχιση του μητρικού θηλασμού, άμεση δράση, εύκολο στη χρήση, ΧΩΡΙΣ ανεπιθύμητες ενέργειες, ΧΩΡΙΣ συντηρητικά και χρωστικές, διατηρείται εκτός ψυγείου (και μετά το άνοιγμα), παρασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
 • Που μπορώ να βρω το Delictase;
  Το Delictase είναι διαθέσιμο σε φυσικά και online φαρμακεία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση του προϊόντος επικοινωνήστε με την εταιρία μας στο (+30) 211 1828 611 (Δε-Πα | 09.00πμ-17.00μμ).

"Clinical studies have shown that the use of lactase in cases of baby colics, it can eliminate substantially the permanent lactose intolerance."

bottom of page